Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε η ΠΟΣΥΦΥ


Στο πλαίσιο της παρουσίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε εκδήλωση στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΠΟΣΥΦΥ με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Νίκο για τα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία των Συνοριοφυλάκων αλλά και για τις ανησυχίες μας και σχεδιασμούς διαχείρισης κάθε απειλής που οι ένοπλες δυνάμεις και η ελληνική αστυνομία καθημερινά αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις. Συζητήσαμε για την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των Υπηρεσιών μας με νέους συνοριακούς φύλακες όπως εξάλλου έχει εξαγγελθεί σε περιοχές όπως η Καβάλα, η Ροδόπη αλλά και σε άλλες περιοχές. 


Επίσης είχαμε εκτενή συζήτηση για την βελτίωση και δημιουργία ενός μόνιμου εργασιακού περιβάλλοντος για τους συνοριακούς φύλακες ορισμένου χρόνου. Οι συνθήκες και οι ανάγκες επιβάλλουν πλέον ασφαλέστερο εργασιακό μέλλον για τους νέους μας συνοριακούς φύλακες.
 
Ο υπουργός επανέλαβε την ισχυρή πολιτική βούληση της κυβέρνησης για συνοριακή φύλαξη σε όλο το εύρος και την πάταξη των κυκλωμάτων λαθροδιακίνησης.

Από κοινού επιβεβαιώσαμε πως η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί καμία απειλή. Έχουμε αποδείξει στο 
παρελθόν και αποδεικνύουμε καθημερινά το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Ανανεώσαμε ραντεβού για περαιτέρω συζήτηση και εξεύρεση απαντήσεων σε κοινά ζητήματα που μας απασχολούν.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια