Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Μαζική συγκέντρωση από τα Σώματα Ασφαλείας – «Είμαστε δίπλα στην κοινωνία αλλά η κυβέρνηση μας άφησε μόνους»


Το ηχηρό παρών δίνουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Λευκό Πύργο, οι ομοσπονδίες των Πυροσβεστών, Αστυνομικών, Λιμενικών και Ένοπλων Δυνάμεων ενόψει της 86ης ΔΕΘ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

«Δίνουμε την ψυχή και την ζωή μας πολλές φορές, μέσα από συνεχόμενες κρίσεις, και δεν υπάρχει καμία στήριξη από την κυβέρνηση» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος σε δηλώσεις του, ενώ πρόσθεσε πως η πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στην ΕΛΑΣ, «η οποία αγωνίζεται καθημερινά για τους πολίτες και για την ελληνική κοινωνία. Αλλά εμείς είμαστε μόνοι, και είναι μεγάλο ζήτημα να νιώθεις μόνος. Εάν η κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τις υποσχέσεις της, θα δει πράγματα από την αστυνομία που δεν έχει ξαναδει, τα ψέματα τελείωσαν».


Με την σειρά του ο εκπρόσωπος των στρατιωτικών τόνισε μεταξύ άλλων πως «φοράμε την στολή μας για να κάνουμε το καθήκον μας, το οποίο είναι να είμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Σήμερα είμαστε εδώ για να ακουστεί η φωνή μας».





Από την πλευρά του Νίκος Λαυράνος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας των πυροσβεστών ανέφερε πως η σημερινή μαζική συγκέντρωση στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Πρέπει να σταματήσει ο πολιτικός εμπαιγμός και να μπει επιτέλους ένα τέλος στην απλήρωτη εργασία. Δεν έχουμε άλλη υπομονή, το φιλότιμο εξαντλήθηκε».

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκέντρωση συμμετέχουν και σώματα ασφαλείας από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας αλλά και της Αθήνας, ενώ το παρών δίνει και ο Κωνσταντίνος Σκούμας, αρχηγός της ΕΛΑΣ.



Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με προορισμό το ΥΜΑΘ.

Πηγή: thesstoday.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γερακαράκο αναγνώριση επικίνδυνου του επαγγέλματος και αύξηση του ποσού ανά ώρα νυχτερινού. Ποιος κάνει 64 ώρες νυχτερινά, πλην λίγων εξαιρέσεων; αυτοί που τα βάζουν από μόνοι τους... Οδηγοί ταξιαρχων, επίσημα κλπ...