Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Νότιας Δωδεκανήσου: Άνθρακες ο θησαυρός


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Άνθρακες ο Θησαυρός !!!



Τελικά πριν αλέκτωρ λαλήσει , η Πολιτική και η Φυσική μας Ηγεσία φρόντισε να σβήσει την ικανοποίηση μας από την αναβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου σε Υποδιεύθυνση Αστυνομίας.
Για μια φορά και εμείς βγήκαμε με προγενέστερη ανακοίνωση μας , να επιβραβεύσουμε μια σωστή πρωτοβουλία , αφού θεωρούσαμε ότι θα ολοκληρωθεί όπως συνέβαινε έως σήμερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις .
Δυστυχώς λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο και στην προκειμένη περίπτωση , το ρόλο του ξενοδόχου τον έχει η ηγεσία μας που είχε την φαεινή ιδέα να καλύψει τις αυξημένες οργανικές ανάγκες της νέας υπηρεσίας στην Κάρπαθο , από τις υπηρεσίες της Ρόδου !!!! Υπηρεσίες που όχι μόνο αιμορραγούν (γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά η ηγεσία μας) μη μπορώντας να στελεχώσουν εποχούμενη περιπολία , αλλά ούτε καν να φυλάξουν τα Αστυνομικά Κατ/τα.

Με αγανάκτηση ρωτάμε να μάθουμε , ποιος φωτεινός νους αποφάσισε να αποτελειώσει τις ήδη διαλυμένες υπηρεσίες της Ρόδου και με ποιά κριτήρια το έπραξε αυτό. Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι για άλλη μια φορά, τα κριτήρια δεν ήταν ούτε πληθυσμιακά, ούτε γεωγραφικά , ούτε επιχειρησιακά ως προς την πίεση του μεταναστευτικού ,της εγκληματικότητα , του τουρισμού κλπ. Παράλληλα κάποια άλλα τουριστικά ¨διάσημα¨ νησιά , βλέπουμε ότι γίνονται φρούρια με επιπλέον προσωπικό , Κάμερες ασφαλείας παντού κ.α. !! Πράγμα εξοργιστικό και άδικο για την περιοχή μας , για την Ρόδο των 2 εκατομμυρίων τουριστών που έχουν αφιχθεί την φετινή τουριστική περίοδο ( μέχρι σήμερα !!!) , που την αντιμετωπίζουν μόνο ως αιμοδότη του κρατικού προϋπολογισμού χωρίς καμία ανταπόδοση. Αυτονόητο είναι ότι εμείς για αυτά που αναφέρουμε έχουμε στοιχεία και είμαστε στην διάθεση του οποιοδήποτε υπευθύνου , να τα καταθέσουμε ώστε να δούμε αν μπορεί να αντικρούσει τον ισχυρισμό μας ότι πάρθηκε μια απόφαση για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους.
Αν πιστεύουν , ότι ενισχύοντας την υποστελεχωμένη Ρόδο , με 8 αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και 6 της ΟΕΠΤΑ λύσαμε το πρόβλημα της διαχείρισης των εκατομμυρίων τουριστών , είναι πολύ γελασμένοι και τους διαβεβαιώνουμε ότι καθρεφτάκια για ιθαγενείς , δεν δεχόμαστε!!!

Ο  Πρόεδρος                                                 Ο   Γεν. Γραμματέας

 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                               ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια