Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιβάτης γρονθοκόπησε οδηγό του ΟΑΣΘ και τον έστειλε στο νοσοκομείο







Ακόμα ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ.

Αυτή τη φορά το επεισόδιο σημειώθηκε στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου, στο ύψος της Καμάρας, όταν επιβάτης γρονθοκόπησε τον οδηγό. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό του και καταδικάζοντας απερίφραστα τα περιστατικά βίας.


Ο κ. Ταγγίρης, με αφορμή το περιστατικό δηλώνει ότι ο ΟΑΣΘ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού του. Ταυτόχρονα, καλεί το επιβατικό κοινό να βοηθά στον εντοπισμό των δραστών και υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων με την παροχή νομικής βοήθειας και οποιασδήποτε άλλης συνδρομής απαιτηθεί.
Πηγή: www.thestival.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια