Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έπνιξαν με σχοινί και σκηνοθέτησαν την εξαφάνισή του – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του εργολάβου στη Ρόδο




Πώς "έσπασαν" και ομολόγησαν το έγκλημα








Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ρόδος τις λεπτομέρειες της φρικιαστικής δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου από τον 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του για οικονομικές διαφορές.



Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER πατέρας και γιος συνάντησαν τον 46χρονο σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου στις 28 Αυγούστου, καθώς είχαν οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα ο 53χρονος φέρεται να χρωστούσε στο θύμα χρήματα και έτσι είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να ξεχρεώσει.


Εκεί φαίνεται πως ο 46χρονος διαπληκτίστηκε με τον 53χρονο και τον 20χρονο γιο του, οι οποίοι τον σκότωσαν, πνίγοντας τον με σχοινί.


Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα πατέρας και γιος πήραν το αγροτικό αυτοκίνητο του θύματος και το έκρυψαν σε αγροτική περιοχή στις Καλυθιές.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του DEBATER, τα χαράματα της ίδιας ημέρας επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και τοποθέτησαν τη σορό του 46χρονου σε καρότσα αγροτικού και τη μετέφεραν σε περιοχή μεταξύ Αφάντου και Ψίνθου, όπου την έθαψαν πρόχειρα και την κάλυψαν με πέτρες.

Ο 46χρονος είχε δώσει για τελευταία φορά σημεία ζωής στη 28 Αυγούστου και έτσι το βράδυ της 30ης Αυγούστου δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνισή του.


Αμέσως εστάλη αίτημα για εντοπισμό του στίγματος του κινητού τηλεφώνου του θύματος. Μία ημέρα αργότερα εντοπίσθηκε το αυτοκίνητό του 46χρονου στην κοινότητα Καλυθιών, που γειτνιάζει με το Φαληράκι όπου διέμενε το θύμα.

Ρόδος: Πώς έφτασε στους δράστες η ΕΛΑΣ

Στη συνέχεια σύμφωνα με το DEBATER η αστυνομία συνέλεξε υλικό από κάμερες περιοχής και μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ την 1η Σεπτεμβρίου ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να σαρώσει με drone την περιοχή, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του 46χρονου συμμετείχε εκπαιδευμένος σκύλος. Επίσης ζητήθηκε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος.

Στις 5 Σεπτεμβρίου η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 53χρονου πατέρα και του 20χρονου γιου του τους οποίους προσήγαγε για εξέταση. Τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες οι δύο δράστες “έσπασαν” και ομολόγησαν την πράξη τους και κατόπιν περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, ενώ υπέδειξαν και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σορό του 46χρονου.

Ο πατέρας κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 46χρονου εργολάβου, ενώ ο γιος του για συνέργεια καθώς τον βοήθησε στο να κρύψει το πτώμα.



Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν εάν στο στυγερό έγκλημα εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο.
Ρόδος: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 46χρονου αλλοδαπού, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 20 και 53 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου αλλοδαπού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισθέντα σε αγροτική περιοχή.

Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περίγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σορό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, διαπληκτίστηκαν και τον έπληξαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Η σορός βρέθηκε, περισυνελλέγει και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση“.

Πηγή:debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια