Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Πάτρα: Έσπασε για δεύτερη φορά στο ξύλο τον συνεργό του και τον έστειλε στο νοσοκομείο, γιατί τον κατέδωσε!




Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη! Τον βρήκε και τον έσπασε και πάλι στο ξύλο , στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο!

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες υπέστη ξυλοδαρμό δράστης ληστείας, που κατέδωσε τον συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 σήμερα νωρίς το βράδυ ο άνδρας ενώ βρισκόταν στην περιοχή της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου δέχθηκε την επίθεση του συνεργού του, που του κατέφερε, όπως κατήγγειλε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με σιδερογροθιά. Από το δυνατό χτύπημα βρέθηκε ημιλυπόθυμος και κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που ασθενοφόρο του, τον μετάφερε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας όπως αναφέρουν μάρτυρες , στο tempo24, φορούσε κολλάρο στο λαιμό, από τον προηγούμενο ξυλοδαρμό που υπέστη την περασμένη εβδομάδα από το ίδιο άτομο!

Οπως είχε γράψει το tempo24 στις 7 Σεπτεμβρίου:

Επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ένας άνδρας "μπούκαρε" στο σπίτι φίλου του και άρχισε να του επιτίθεται, στην αρχή λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά, ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι το θύμα της επίθεσης, ομολόγησε στην Αστυνομία, ότι με συνεργό τον θύτη είχαν διαπράξει ληστεία με λεία 2.000 ευρώ, από κατάστημα στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου και Ακρωτηρίου, προ τριών ημερών.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από περίοικους, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο.

Ο δράστης αμέσως μετά το επεισόδιο, τράπηκε σε φυγή με την Αστυνομία να αναζητά τα ίχνη του.



Πηγή: tempo24.news









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια