Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξερίζωναν τα χασισόδεντρα και τα φόρτωνε ελικόπτερο-Πώς η Δίωξη Ναρκωτικών Πατρών εντόπισε τη μεγάλη φυτεία στο Πήλιο


Σε μία τεράστια, δασώδη και εξαιρετικά δύσβατη περιοχή στο Πήλιο, οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες είχαν καλλιεργήσει μία τεράστια χασισοφυτεία την οποία εντόπισαν και ξερίζωσαν με τη συνδρομή πολλών αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Όπως από χθες έγραψε το tempo24.news οι αστυνομικοί κατάφεραν επί σχεδόν δύο 24ωρα να ξεριζώσουν περί τα 2.500 χασισόδεντρα που έφθαναν σε ύψος τα τέσσερα μέτρα. Από το καθένα υπολογίζεται πως θα έβγαζαν κατά μέσο όρο ένα κιλό χασίς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις συνολικά θα αποκόμιζαν 2.500 κιλά με κέρδος που θα ξεπερνούσε τα 7.000.000 ευρώ.

Η απόσταση ανάμεσα στα όρια της έκτασης όπου βρισκόταν η χασισοφυτεία ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο, ενώ η καλλιέργεια γινόταν σε επίπεδα που όπως και τα πολλά μονοπάτια είχαν κατασκευάσει οι δράστες.

Εντός της χασισοφυτείας βρίσκονταν καταλύμματα με εννέα κρεβάτια καθώς και δύο κουζίνες με όλα τα απαραίτητα σκεύη και τρόφιμα.

Το σύνολο του χώρου που αξιοποιήθηκε από τους καλλιεργητές είναι χαρακτηρισμένος ως δασικός, ενώ είχαν φροιντίσει να δεσμεύσουν τη συγκεκριμένη περιοχή, γνωρίζοντας πως ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος και πως εκεί δεν επιτρέπεται το κυνήγι.

Εντός της χασισοφυτείας είχαν κατασκευάσει ακόμη δύο αποξηραντήρια, όπου είχαν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή χασίς.




Πηγή: tempo24.news








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια