Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο φερόμενος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην πλατεία Βάθης – Τρέχει να ξεφύγει ενώ είναι αιμόφυρτος ένας τραυματίας


Ο φερόμενος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην πλατεία Βάθης – Τρέχει να ξεφύγει ενώ είναι αιμόφυρτος ένας τραυματίας




Πυροβολισμοί : Αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, είναι οι δύο τραυματίες στην πλατεία Βάθης, καθώς ένα άτομο έβγαλε όπλο με σκοπό να τους προκαλέσει κακό.



Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 15:00, στη συμβολή της οδού Μάρνης με την Αχαρνών, άγνωστο άτομο πυροβόλησε ξαφνικά τους δύο αλλοδαπούς, με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.



Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Ο δράστης των πυροβολισμών τράπηκε αμέσως σε φυγή και κάμερα ασφαλείας της περιοχής φέρεται να τον “έχει τσακώσει” τη στιγμή που τρέχει για να διαφύγει από το σημείο.



Οι αρχές ερευνούν το αιματηρό περιστατικό και τους λόγους για τους οποίους σημειώθηκε η συγκεκριμένη συμπλοκή.

Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια