Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τους κρατούμενους που απέδρασαν στο Χαϊδάρι - Πού στρέφονται οι έρευνες

Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής απόδρασης, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, που γαντζώθηκε από το Ι.Χ. των δραστών, την ώρα που επιτάχυναν.





Σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, αναζητούν οι αρχές τα ίχνη του καταζητούμενου άνδρα που απέδρασε το απόγευμα της Κυριακής από το Α.Τ. Χαϊδαρίου. Σε βάρος του 26χρονου Ρομά εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή της Λαμίας, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Μαζί του "εξαφανίστηκε" ένας ακόμα άνδρας που και εκείνος αναζητείται. Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής απόδρασης, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, που γαντζώθηκε από το Ι.Χ. των δραστών, την ώρα που επιτάχυναν για να διαφύγουν από το Αστυνομικό Τμήμα.



Οι αστυνομικοί εντόπισαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες, να κινείται στην περιοχή του Χαϊδαρίου και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου διαπιστώθηκε πως σε βάρος του ενός, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Λαμίας για κλοπές. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τους τρεις άνδρες για να τους ενημερώσουν ότι ο ένας επρόκειτο να συλληφθεί, εκείνοι, βρήκαν ευκαιρία έσπρωξαν τον αξιωματικό υπηρεσίας και το έβαλαν στα πόδια. Ο σκοπός του Α.Τ. μαζί με ένα ακόμα αστυνομικό, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες, όμως ο κατηγορούμενος, μαζί με τον τρίτο κινήθηκαν γρήγορα προς το αυτοκίνητο τους που ήταν σταθμευμένο έξω από το Τμήμα.








Οι δράστες παρά το γεγονός ότι δεν είχαν κλειδιά, κατάφεραν να βάλλουν μπροστά τη μηχανή, πιθανότατα συνδέοντας καλώδια και άρχισαν να κινούνται. Ένας αστυνομικός που τους καταδίωξε πεζός, γαντζώθηκε από το Ι.Χ. και προσπάθησε μάταια να τραβήξει το χειρόφρενο, όμως οι δράστες λίγα μέτρα μετά κατάφεραν να τον απωθήσουν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.



Σε βάρος του Αξιωματικού Υπηρεσίας και του Σκοπού του Α.Τ. Χαϊδαρίου, σχηματίστηκε όπως προβλέπεται δικογραφία, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια