Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΞΙΑ: Συναντήσεις του Δ.Σ. με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη


Το προεδρείο από κοινού με μέλη του Δ.Σ επισκέφθηκε χθες 8/9/22, στα πλαίσια της σημερινής κινητοποίησης των Ομοσπονδιών, το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και είχε συνομιλίες με τη φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας της πόλης.




Συνομίλησε με τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυροπουλο, τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη, τον Γ.Α.Δ.Θ Ταξίαρχο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση, τον Διοικητή Ασφαλείας Ταξίαρχο κ. Σταύρο Κεσελίδη, το Διευθυντή Τροχαίας Ταξίαρχο κ. Θωμά Γέρμανο, το Διευθυντή Άμεσης Δράσης Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Αθανασάκο, το Διευθυντή Αστυνομιας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο Μουρτίνο και τον Βοηθό Γ.Α.Δ.Θ Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Σπανούδη.






Αντάλλαξε προβληματισμούς και είχε ενημέρωση για τις δράσεις και τα προβλήματα των υπηρεσιών της πόλεως της Θεσσαλονίκης. Διαβέβαίωσε όλους ότι η Ομοσπονδία είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους στην προσπάθεια για την επίτευξη του αγαθού της ασφάλειας προς όφελος πολιτών και συναδέλφων.




Πηγή: poaxia.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια