Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τροιζηνία: Σύλληψη κλέφτη και εμπόρου ναρκωτικών στον Γαλατά


Σε ακόμα μία σύλληψη προέβησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας. Το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη επ' αυτοφώρω 24χρονος Αλβανός την στιγμή που είχε διαρρήξει οικία στον Γαλατά και έλειπαν οι ιδιοκτήτες.

Στην θέα των Αστυνομικών δεν πρόλαβε να αντιδράσει ούτε να αντισταθεί παρά το γεγονός ότι πάνω του βρέθηκαν τρία μαχαίρια. Σε έρευνα που έγινε στον χώρο όπου έμενε οι Αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος κλοπιμαίων και ποσότητα περίπου 100gr ναρκωτικών (χασίς).


Τα ναρκωτικά ήταν μοιρασμένα σε 33 δόσεις, έτοιμα προς διάθεση σε χρήστες της περιοχής. Από την προανάκριση και ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, μελέτη του τρόπου δράσης του και βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες της περιοχής προέκυψε ότι τις τελευταίες 10 ημέρες ο δράστης είχε προβεί σε 3 ακόμα κλοπές σε σπίτια και αποθήκες στον Γαλατά.

Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία (χρυσαφικά, κοσμήματα, ρολόγια κλπ.) επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους Αστυνομικούς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 2 μήνες ο ίδιος δράστης είχε συλληφθεί πάλι στην περιοχή και είχε απελαθεί καθόσον δεν είχε άδεια παραμονής. Αυτός όμως επέστρεψε σχεδόν αμέσως και συνέχισε τη δράση του.

Από τους Αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πειραιά.





Πηγή:  saronicmagazine.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια