Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις διακινητές αλλοδαπών – Στοίβαξαν παράτυπους μετανάστες στο πορτ παγκάζ αυτοκινήτων




Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά τρία (3) άτομα για δύο (2) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Σταυρούπολης, συνελήφθησαν 52χρονος ημεδαπός και 24χρονη αλλοδαπή οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα, στο χώρο των αποσκευών του οποίου εντοπίστηκαν τρεις (3) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Πρωινές ώρες σήμερα, στην Εγνατία Οδό, (διόδια Ασπροβάλτας) συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις (3) αλλοδαποί χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή:www.thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια