Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α για τη εξάρθρωση σπείρας Αλβανών διαρρηκτών


Διαβάστε την ανακοινωση:

Τη Δευτέρα 29/08/2022, βραδινές ώρες οι συνάδελφοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή της Γλυφάδας, κατόπιν σχετικού σήματος που έλαβαν από το Κέντρο της Αμέσου Δράσεως, εντόπισαν συνολικά τρία (3) νεαρά άτομα αλβανικής καταγωγής να έχουν εισέλθει σε οικία πρώτου ορόφου, έχοντας παραβιάσει την μπαλκονόπορτα.

Στη θέα των Αστυνομικών οι νεαροί εξήλθαν της οικίας, πήδηξαν από το μπαλκόνι αυτής και τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν καταδίωξής τους, ακινητοποιήθηκαν και δεσμεύτηκαν.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν και μάλιστα στον έναν (1) εξ αυτών έχει επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη Χώρα μας. Επίσης, οι άλλοι δύο (2) κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί πολλές φορές για κλοπές και λοιπά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα.

Οι ανωτέρω συλληφθέντες, οδηγήθηκαν με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία στον Εισαγγελέα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς λειτούργησαν με επαγγελματισμό, οξυδέρκεια και απόλυτη προσήλωση στο καθήκον τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.


 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια