Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ένας από τους θρασύδειλους χούλιγκαν-ληστές που χτύπησαν Κορεάτη έξω από το Καραϊσκάκη


Λίγο πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη ένας Κορεάτης YOUTUBER που επισκέφθηκε την Ελλάδα ώστε να δει από κοντά τους δύο συμπατριώτες του που παίζουν στους Πρωταθλητές Ελλάδας, έκανε ζωντανή μετάδοση με το κινητό του έξω από το γήπεδο όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από μία ομάδα θρασύδειλων χούλιγκαν - ληστών οι οποίοι τον έριξαν στο δρόμο, τον χτύπησαν και του πήραν το κινητό του. 

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες και άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ανέλαβαν την έρευνα.

Η ανοησία των συγκεκριμένων προσώπων ήταν τόσο μεγάλη που είδαν αλλά προφανώς δεν έχουν το μυαλό για να σκεφτούν πως το θύμα έκανε live μετάδοση και έτσι καταγράφηκαν τα πρόσωπά τους τη στιγμή της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν έναν 19χρονο που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση ενώ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προσπάθειες ώστε να συλληφθούν και οι υπόλοιποι.

Tην επίθεση καταδίκασε ο Ολυμπιακός ο οποίος προσέφερε κάρτα μέλους και διαρκείας στον 38χρονο ώστε να πηγαίνει στο γήπεδο όποτε θέλει.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια