Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκθείασε τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα ο Μιχάλης Καραμαλάκης


Ο νέος Γενικός Γραμματέας Μιχαήλ Καραμαλάκης στην ομιλία του ανέφερε:



Επιστρέφω σήμερα, σ’ αυτό το εμβληματικό για την ασφάλεια του πολίτη, κτίριο, έπειτα από την εξαιρετική τιμή που έκανε προς το πρόσωπό μου, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, να μου εμπιστευτούν τα ηνία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης, με την ολοκλήρωση μιας απόλυτα επιτυχημένης πορείας σ’ αυτή τη θέση, του Στρατηγού Τσουβάλα Κωνσταντίνου.


Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στη μακροχρόνια και αγαστή συνεργασία μου με τον κ. Γενικό, καθώς έχουμε συμπορευτεί παράλληλα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και μετέπειτα όταν ο Στρατηγός ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα και εγώ τη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., όπου γεγονότα και καταστάσεις που έχουμε από κοινού βιώσει και διαχειριστεί έχουν αναπτύξει μεταξύ μας μια αμφίδρομη επικοινωνία και εκτίμηση. Η εμπειρία του ως υπηρεσιακό στέλεχος και η προσφορά του τα 3 αυτά έτη έχουν αποτυπωθεί τόσο στη δομή του Υπουργείου όσο και στην κοινωνία και την καθημερινότητα του πολίτη.


Είμαι βαθιά συγκινημένος, για την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και συναισθάνομαι πλήρως το βάρος της ευθύνης που μου ανατέθηκε, έχοντας όμως κοντά μου ανθρώπους ικανούς που τους γνωρίζω και τους εκτιμώ, από τους επιτελείς μέχρι τον Αρχηγό, προσβλέπω σε μια γόνιμη συνεργασία, προκειμένου να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη του έργου που επιτελείται για την ασφάλεια του πολίτη, με μία αστυνομία σύγχρονη και αποτελεσματική, υπό την κατεύθυνση του κ. Υφυπουργού και του κ. Υπουργού, δύο ανθρώπων που είχα την τύχη να με εμπιστευτούν.


Ο κοινός αγώνας που δώσαμε τα τρία τελευταία έτη, Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, Φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., στελέχη του Αρχηγείου και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Επιτελικού Σχεδιασμού, γυναίκες και άνδρες ένστολοι και πολιτικοί υπάλληλοι, συνδικαλιστικές ομοσπονδίες και ενώσεις που εκπροσωπούν το σύνολο του προσωπικού του Σώματος εν ενεργεία και εν αποστρατεία, για μια Σύγχρονη αστυνομία με ασφαλείς πολίτες, ήταν ο ακρογωνιαίος εκείνος λίθος των αποτελεσμάτων που επετεύχθησαν.


Υπό αυτό λοιπόν το πρίσμα σας καλώ να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε στην ίδια κατεύθυνση με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα προκειμένου να πετύχουμε το βέλτιστων τόσο για το προσωπικό μας και το Σώμα, όσο και για τον πολίτη και την κοινωνία.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια