Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρδαλιάς: «Ισχυρή Ελλάδα, Ισχυρή Άμυνα» – Το μήνυμα για τα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ


«Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα νέα υπερσύγχρονα οπλικά μας συστήματα που ενισχύουν την αμυντική θωράκιση της χώρας μας»





Ο Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτηση που έκανε στα social media κάλεσε τον κόσμο στα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ, ενώ έστειλε το μήνυμα: «Ισχυρή Ελλάδα, Ισχυρή Άμυνα».

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας με ανάρτηση στο Facebook, ανέφερε ότι «το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00 το μεσημέρι, θα εγκαινιάσουμε μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, το πρότυπο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».


Επίσης, πρόσθεσε ότι «από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022» τονίζει, «ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το αναβαθμισμένο προφίλ των Ενόπλων Δυνάμεων, να ενημερωθείτε, και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες προσομοίωσης με τα νέα υπερσύγχρονα οπλικά μας συστήματα που ενισχύουν την αμυντική θωράκιση της χώρας μας. Προσομοιωτές των μαχητικών αεροσκαφών Rafale και F-35, προσομοιωτής για πτήση με ελικόπτερο ‘Sikorsky’, για βολή υποβρυχίου, αλλά και για περιήγηση στο πάρκο Ναυτικής Παραδόσεως ‘Οδυσσέας και οι Έλληνες της θάλασσας’. Περιήγηση στα ομοιώματα των νέων φρεγατών FDI HN ‘Belharra’ και των νέων ελικοπτέρων ανθυποβρυχιακού πολέμου ΜΗ-60R ‘Romeo’ τα οποία θα ενταχθούν στο στόλο του Πολεμικού μας Ναυτικού. Προσομοίωση κίνησης, βολών και μάχης με άρματα ‘Leopard’, εκπαίδευση στελεχών Ειδικών Δυνάμεων και πτώση από ελικόπτερα ‘Chinook’, πτήση με επιθετικά ελικόπτερα ΑH-64 Apache, καθώς και κίνηση στο νερό όπως γίνεται από τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων όταν βρίσκονται σε αποστολή είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να δοκιμαστείτε».

Επιπλέον, αναφέρει πως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί «από στελέχη των παραγωγικών σχολών, αλλά και να δει την ιστορική εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας».
Πηγή: www.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια