Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαρρήκτες «αίλουροι» χτύπησαν διαμερίσματα στη Λαμία!


«Έφοδο» σε διαμερίσματα και σπίτια της Λαμίας, έκαναν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (9/9) διαρρήκτες , που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μόνο ερασιτέχνες δεν ήταν .

Γύρω στις 10:00’ το βράδυ αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και μπήκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας κοντά στο Πανεπιστήμιο της πόλης.




Αφού έκαναν άνω - κάτω το διαμέρισμα πήραν ένα ακριβό ρολόι και χρυσαφικά , αφήνοντας άλλα κοσμήματα που δεν είχαν μεγάλη αξία, αλλά και το lap top του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια «άνοιξαν» διπλανό διαμέρισμα όπου και από εκεί πήραν χρήματα και χρυσαφικά.


Πληροφορίες λένε ότι πρέπει να είχαν ανιχνευτή χρυσού και να ήξεραν καλά τη «δουλειά». Οι διαρρήκτες χτύπησαν την ώρα που ο κόσμος ήταν έξω στη συναυλία ή αλλού, γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες έλειπαν από τα σπίτια τους.


Είναι περιττό να πούμε βέβαια ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον στη Στερεά Ελλάδα με τους πολίτες να ζητούν καλύτερη αστυνόμευση.

Από την πλευρά της η αστυνομία δεν δίνει στη δημοσιότητα πόσες διαρρήξεις και κλοπές έχουμε για να μην φαίνεται ότι «καλπάζει» η μικρο-εγκληματικότητα. Ακόμη και ληστείες προσπαθούν να τις υποβαθμίσουν ή να μην τις δημοσιοποιήσουν.

Είναι γεγονός ότι πολλές περιοχές, όπως καταγγέλλουν και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στη Στερεά Ελλάδα δεν καλύπτονται επαρκώς από προσωπικό και περιπολικά.

Πηγή: lamiareport.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια