Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσιτσικας : Βαθιά υπόκλιση και τιμή!


Ιούλιος του 2020 η καρδιά όλων σταματά να χτυπά στο άκουσμα ότι δύο συνάδελφοι μας της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών χτυπήθηκαν στον Ταΰγετο από σφαίρες εμπόρων Ναρκωτικών σε κοινή επιχείρηση με την ΟΠΚΕ Αχαΐας. Αμέσως η Ένωση μας μετέβη στο 401 ΓΣ να δει τους δύο ήρωες συναδέλφους μας - δεν θα αναφερθώ παλι στο πως τους αντιμετώπισαν εκεί λες και ήταν ασθενείς κατώτερου επιπέδου ούτε στις δυσκολίες που ακολούθησαν και στις επεμβάσεις που χρειάστηκαν μετά, με το τεράστιο κόστος που επωμιστηκαν. Σε λίγο αναμένουμε και η ίδια υπηρεσία πως θα τους τιμήσει για την πράξη τους αυτή ώστε τουλάχιστον να έχουν την ηθική ανταμοιβή για τη γενναιότητα που επέδειξαν. Οικογένειες στη θλίψη με τα δικά τους πρόσωπα να παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.

Αυτό που είναι το εντυπωσιακό και που πραγματικά υποκλίνεται κάνεις είναι ότι αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα της Δίωξης της Πάτρας συνέχισαν σαν μια γροθιά δεν πτοηθηκαν, δεν φοβήθηκαν καιτι όλοι γονείς.

Συνεχίζουν απτόητοι να μας κάνουν υπερήφανους με ακόμα μία τεράστια επιτυχία στην Μαγνησία ανακαλύπτωντας 2.500 δενδρυλια. Ας είχαν τραυματιες συναδέλφους ανάμεσα τους. Όλοι καταλαβαίνουν τι είναι να βλέπεις δίπλα σου το συνάδελφο τραυματίσμενο με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του απέναντι σε αδίστακτους κακοποιούς.

Ως πρόεδρος της Ένωσης νιώθω τιμή και δέος απέναντι τους και πραγματικά υπερήφανος για όσα καθημερινά κάνουν. Λίγα λόγια και πολλές επιτυχίες χωρίς διαχωρισμούς, ίντριγκες και κλειστές πόρτες. Ας παραδειγματιστουμε όλοι.

Πραγματικά Υποκλίνομαι.....

Ένας παναξιος Διοικητής ο Αστυνόμος κ. Φερτακης Διαμαντής με άξιους συναδέλφους και με ένα κλίμα εξαιρετικό. Μια οικογένεια, μια αστυνομική οικογένεια που ξεχωρίζει με διαφορά σε τοπικό επίπεδο.

Συνεχίστε να μας δείχνετε το δρόμο ...









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια