Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρίνιο: Εικόνες ντροπής – Έσπρωχναν ασθενοφόρο για να ξεκινήσει



Το ασθενοφόρο έφτασε χωρίς καθυστέρηση στο σημείο στο Αγρίνιο που είχε γίνει τροχαίο ατύχημα για να παραλάβει τραυματία


Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο Αγρίνιο, όταν ασθενοφόρο που παρέλαβε τραυματία δικυκλιστή μετά από τροχαίο ατύχημα, δεν έπαιρνε μπροστά με αποτέλεσμα διασώστες, αστυνομικοί και κάτοικοι να σπρώχνουν για να πάρει μπρος.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον νεαρό οδηγό της μηχανής που τραυματίστηκε, μετά τη σύγκρουση του δίκυκλού του με Ι.Χ.
Ερωτήματα από τους πολίτες

Ωστόσο όπως αναφέρει το pelop.gr, οι διασώστες αφού έβαλαν τον τραυματία στο ασθενοφόρο, διαπίστωσαν ότι αυτό δεν έπαιρνε μπροστά. Μπροστά στην κατάσταση αυτή, όσοι ήταν παρόντες και οι ίδιοι οι διασώστες άρχισαν να σπρώχνουν το ασθενοφόρο, μέχρι που αυτό πήρε μπροστά, για να συνεχιστεί η διακομιδή του νεαρού τραυματία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το περιστατικό συζητήθηκε μεταξύ των πολιτών που βρέθηκαν στο σημείο, που δικαίως απορούσαν με την κατάσταση των οχημάτων του ΕΚΑΒ. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, «τα έβαλαν» ανοικτά με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικές εικόνες.



Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια