Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα !!!''


Δυστυχώς με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού, κυρίως για οικονομικές παροχές στη ΔΕΘ, διαπιστώσαμε ότι οι αστυνομικοί
 
είναι πάλι "έκτος προγραμματικής ατζέντας' , για μία ουσιαστική οικονομική ενίσχυση.
Η κατάργηση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης αλλά και η κατάργηση της Έκτακτης Εισφοράς 1% υπέρ του π. Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, για όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους από 01/01/2023, θα δώσουν στη πλειοψηφία των συναδέλφων μας μία πενιχρή αύξηση, που μεταφράζεται στην καθημερινότητά τους, ως "σταγόνα στον ωκεανό".

Δεν είναι δυνατόν να ξεχάστηκαν τόσες υποσχέσεις, πως οι αστυνομικοί θα στηριχτούν από την πολιτεία, καθώς σήκωσαν όλο το βάρος της πανδημίας, των πυρκαγιών, το πρόβλημα του μεταναστευτικού - προσφυγικού και άλλες δύσκολες στιγμές πέραν του καθορισμένου ρόλου τους, καταφέρνοντας να φέρουν εις πέρας πάντα, ότι και αν χρειάστηκε, πολλές φορές εκτός των καθηκόντων τους, ζώντας καθημερινά στον κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε, ότι η πολιτεία δεν αναγνωρίζει τη συνεισφορά των συναδέλφων μας και αυτό μας γεμίζει θλίψη και οργή ταυτόχρονα.

Οι αστυνομικοί δεν είναι επαίτες, ζητούν μόνο πίσω τη χαμένη τους αξιοπρέπεια.
Αν κρίνετε ότι δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τους δώσετε αυτό που τους αναλογεί, τουλάχιστον μην τους ευτελίζεται, καλλιεργώντας τους προσδοκίες που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

- Αν δεν ακούσατε τα συνθήματα διαμαρτυρίας των συναδέλφων μας στη ΔΕΘ, θα είμαστε εδώ να σας τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια :


"ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΤΕ
ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ,
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ''

&


"ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ,
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ" .



ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΓΕΡΔΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ


ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Σ.Υ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια