Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Σμύρνη: Διαρρήκτης με... πλούσιο βιογραφικό παράτησε το ποδήλατο και άρχισε να τρέχει στη θέα αστυνομικών

Διαρρήκτης παράτησε το ποδήλατο και άρχισε να τρέχει στη θέα αστυνομικών

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 38χρονος υπήκοος Γεωργίας, σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις, με κινηματογραφικό τρόπο τη νύχτα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη.

 

Ο δράστης συνελήφθη σχεδόν επ’ αυτοφωρω και στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει παρατώντας το ποδήλατο που μόλις είχε κλέψει από πυλωτή πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του. 


Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ο 38χρονος βρίσκεται πίσω από 17 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών. Αναφορικά με τον τρόπο που δρούσε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κινείτο πάντα με συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζε πολυκατοικίες και εισερχόταν στους υπόγειους χώρους που βρίσκονται οι αποθήκες, παραβίαζε τις κλειδαριές και αφαιρούσε αντικείμενα αξίας, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση, αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ο 38χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • 2 τυφέκια τύπου αεροβόλου με γεμιστήρα
  • 2 πιστόλια τύπου αεροβόλου με -3- γεμιστήρες
  • πλήθος ρολογιών, κοσμημάτων, φακών, κλειδιών και άλλων αντικειμένων 
  • πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών
  • διακοσμητικό ξιφίδιο με θήκη
  • μπαλτάς
  • πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων

Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




Πηγή: www.ethnos.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια