Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεοδωρικάκος: Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακραίας ρητορικής


Η σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής στη θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης πραγματοποιείται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με αλλεπάλληλες παγκόσμιες κρίσεις και δοκιμασίες.

Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακραίας ρητορικής.

Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει να εργαλειοποιεί τον ανθρώπινο πόνο των παράτυπων μεταναστών, «χρησιμοποιώντας» τον ως διαρκή μοχλό απειλής προς όλη την Ευρώπη, ο Υπουργός Εσωτερικών της επαναλαμβάνει και χθες τα γνωστά θλιβερά και προκλητικά του ψέματα σε βάρος της Ελλάδας.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όλοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα αποτελεί σήμερα τη διεθνή και αξιόπιστη δύναμη της πιστής και αποφασιστικής εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου.

Και όλοι γνωρίζουν πως οι Έλληνες είμαστε απολύτως ενωμένοι στον σεβασμό των συνόρων μας, των διεθνών μας υποχρεώσεων, αλλά και της ίδιας της ανθρώπινης ζωής. Άλλοι ας κοιτάξουν να αλλάξουν τη ρότα τους.

Στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στην ΕΛΑΣ, υπηρετούμε την κοινωνία και είμαστε τμήμα της κοινωνίας. Λειτουργούμε με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, για την ασφάλεια της πατρίδας και των πολιτών.

Συνεργαζόμαστε παντού με τους πολίτες και την κοινωνία.

Με τους ακρίτες μας στον Έβρο υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας, υλοποιούμε το Σχέδιο “Ακρίτας” μαζί τους, για να μην επιτρέπεται σε κανέναν να τα αμφισβητεί, εργαλειοποιώντας δυστυχισμένους ανθρώπους.

Είμαστε δίπλα στους πολίτες στις γειτονιές: για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, των ναρκωτικών, των εγκλημάτων κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, της οπαδικής βίας, της βίας μεταξύ νέων και την ενδοοικογενειακή βία. Συνεργαζόμαστε με τις κοινωνικές υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις υπόλοιπες κρατικές αρχές.

Δηλώνουμε “παρών” στα πανεπιστήμια, για την ασφάλεια των παιδιών μας και την προστασία των υποδομών τους. Συνεργαζόμαστε με τις πρυτανικές αρχές, τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους εργαζόμενους, για την υλοποίηση των σχεδίων ασφαλείας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Συμβάλλουμε στην πολιτική προστασία και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δίπλα στους πυροσβέστες μας και τις υπόλοιπες αρχές, βάζοντας πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή, συνδράμοντας στην εκκένωση περιοχών.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια