Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία ο θάνατος του 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία - Βαθύ τραύμα στο κεφάλι

Για εγκληματική ενέργεια κάνουν λόγο ιατροδικαστής και Αστυνομία από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τον νεκρό 68χρονο επιχειρηματία στην Ηλεία.


Τη διάπραξη εγκληματικής ενέργειας, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή και της Aστυνομίας, σχετικά με τον θάνατο του 68χρονου επιχειρηματία Χ.Α., ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο σπίτι στο οποίο διέμενε, και το οποίο βρίσκεται πίσω από την επιχείρηση που διατηρούσε με τον αδερφό του, στην περιοχή της Εφύρας Ηλείας.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Patrisnews, ο άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές, ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Ilialive.gr, o 68χρονος X.A. βρέθηκε νεκρός από τον αδερφό του και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει βαθύ τραύμα στο κεφάλι. Τον 68χρονο βρήκε νεκρό ο αδερφός του και ειδοποίησε τις Αρχές


Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ο αδερφός του 68χρονου ενημέρωσε τις αρχές πως εντόπισε εντός του χώρου της επιχείρησης τον αδερφό του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.
Νεκρός 68χρονος επιχειρηματίας στην Ηλεία: Για εγκληματική ενέργεια μιλούν Αστυνομία κι ιατροδικαστής

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τελικά λόγω της διερεύνησης που ακολουθεί δεν παρέλαβε το πτώμα.



Οι άντρες της Αστυνομίας παρέμειναν όλη τη νύχτα στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος εξετάζοντας όποια στοιχεία υπάρχουν, ενώ ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο το πρωί της Τρίτης έκανε λόγο για ενδείξεις εγκληματική ενέργειας.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος επιχειρηματίας:














Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια