Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Ερευνα για τυχόν εμπλοκή του 53χρονου στην εξαφάνιση κι άλλου ατόμου



Ανοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην υπόθεση της εξαφάνισης του 83χρονου Γεωργίου Παπανικολάου

Ακόμη δεν έχει συνέλθει η τοπική κοινωνία από την δολοφονία του εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ του Χαμίτ, 46 ετών, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από έναν 53χρονο Ροδίτη ξενοδόχο, που μαζί με τον 20χρονο γιο του εξαφάνισαν το πτώμα του και μια νέα έρευνα που αφορά στην ανεξιχνίαστη εξαφάνιση 83χρονου από την Ψίνθο ήλθε στο προσκήνιο!.

Ενώ συγκεκριμένα έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για την μεταγωγή του 53χρονου δολοφόνου στις δικαστικές φυλακές της Κω και του 20χρονου γιου του στις φυλακές της Αυλώνας, το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ξεκίνησαν μια νέα έρευνα για τον έλεγχο τυχόν εμπλοκής του 53χρονου στην εξαφάνιση του 83χρονου Ροδίτη Γεωργίου Παπανικολάου.
Ο 83χρονος χάθηκε την Πέμπτη 17 Ιουνίου από το σπίτι του στη Ψίνθο. Είχε ύψος 1,65 και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ριγέ πολύχρωμη μπλούζα, τζιν παντελόνι, μπλε ζακέτα και παπούτσια και κρατούσε μπαστούνι. Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.


Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17ης Ιουνίου 2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Για την ανεύρεση του 83χρονου κινητοποιήθηκαν όλες οι αρχές και οι εθελοντικές ομάδες στο νησί και έκαναν φύλλο και φτερό την περιοχή που ο 53χρονος είχε θάψει το πτώμα του 46χρονου εργολάβου.
Μετά την αποκάλυψη των συνθηκών της δολοφονίας του 46χρονου κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να «μιλούν» για την ανεξιχνίαστη εξαφάνιση του 83χρονου και ορισμένοι κατέστησαν με πιθανολογήσεις τους ως «ύποπτο» τον 53χρονο!

Αφορμή στάθηκαν φήμες που θέλουν τον 53χρονο να έχει μια όμορη ιδιοκτησία με ακίνητο του 83χρονου, να φέρεται να είχε ζητήσει την αγορά του και να μην υπήρξε θετική ανταπόκριση ενώ άλλοοι ήθελαν τους δύο άνδρες να είχαν προστριβές.

Η οικογένεια του αγνοούμενου πάντως σήμερα διέψευσε ότι υπάρχουν κτηματικές διαφορές με τον 53χρονο και ότι υπήρξαν προστριβές.

Παρότι συνήθως τέτοιου είδους «φήμες» που αναπτύσσονται σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτές των χωριών, δεν έχουν υπόσταση, τα όσα κυκλοφόρησαν και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, κατέληξαν σε γνώση των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου, της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου την υπόθεση για να εξετάσουν και την ακραία αυτή πιθανότητα να υπήρξε κι άλλη εγκληματική ενέργεια με θύμα αυτή την φορά τον 83χρονο.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΑΤ Αρχαγγέλου έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και τον έλεγχο του στίγματος του κινητού τηλεφώνου του 53χρονου την περίοδο της εξαφάνισης του 83χρονου και συγκεκριμένα την 17η Ιουνίου 2021.
Σημειώνεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες παρότι διενεργήθηκε έρευνα και δια αέρος με drones και δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος του.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Πηγή: dimokratiki.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια