Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυστήριο με τον θάνατο 50χρονου στο Γκάζι: Πτώση ή συμπλοκή; - Τι ερευνούν οι αρχές

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο στο Γκάζι για τον 50χρονο συγκέντρωσαν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, χωρίς όμως να προκύπτει κάποιο στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνει καβγά.






Πτώση ή συμπλοκή; Ανακοπή από παθολογικά αίτια ή συνέπεια επίθεσης; Το αυριανό πόρισμα του ιατροδικαστή, περιμένουν οι αστυνομικοί, που επιχειρούν να διασταυρώσουν την αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.



Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαρτυρίες ή βίντεο στα χέρια των αρχών που να αποτυπώνουν ύποπτες κινήσεις, με το πιθανότερο ενδεχόμενο να είναι αυτό του αιφνίδιου θανάτου. Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής όμως, δεν αποκλείουν ακόμα την πιθανότητα ο θάνατος να προκλήθηκε από κάποιο χτύπημα και συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή, μέχρι να λάβουν και τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή.


Τον άτυχο άνδρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, λίγο μετά τις 06:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην συμβολή των οδών Ικαιριαίων και Ζαγρέως και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ. Κατά της διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο, ο 50χρονος υπέστη ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, με τους διασώστες όμως να καταφέρνουν να τον επαναφέρουν. Ακολούθησε μια ακόμα ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου όμως αυτή τη φορά απέβη μοιραία, καθώς ο άνδρας κατέληξε πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος που ήταν θαμώνας της περιοχής, εργαζόταν ως πωλητής, ήταν χωρισμένος και είχε έναν γιο μεγάλης ηλικίας.


Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συγκέντρωσαν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, χωρίς όμως να προκύπτει κάποιο στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνει καβγά σε μαγαζί της περιοχής ή στο δρόμο που εντοπίστηκε ο άνδρας. Παράλληλα από την εικόνα που είχε ο 50χρονος, δεν φαίνεται να υπάρχουν ίχνη συμπλοκής με τις αρχές να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου.

Αυτό που εξετάζεται από τον ιατροδικαστή είναι αν το χτύπημα που έφερε στο πρόσωπο ο άνδρας προκλήθηκε από πτώση λόγω ανακοπής ή από χτύπημα που δέχτηκε. Ο 50χρονος φορούσε μασέλα, η οποία βρέθηκε στο δρόμο και δεν υπάρχει ξεκάθαρη ένδειξη που να μαρτυρά ότι αυτό έγινε συνέπεια επίθεσης. Σαφέστερες απαντήσεις, θα δοθούν με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα διενεργηθεί αύριο.
Πηγή: www.thetoc.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια