Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένας 36χρονος από τη Γουινέα και μια 42χρονη από τη Βουλγαρία οι δυο συλληφθέντες - Κατηγορούνται για τον βιασμό και την παράνομη κράτηση της 29χρονης από την Αλγερία



Νέα δεδομένα προέκυψαν σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας 29χρονης κοπέλας από την Αλγερία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 29χρονη κοπέλα γνώρισε έναν 36χρονο από τη Γουινέα και μια 42χρονη από τη Βουλγαρία, κατά την παρουσία της σε ένα μπαρ, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Την ώρα που διασκέδαζαν, ο 36χρονος και η 42χρονη πρότειναν στη νεαρή κοπέλα να τους ακολουθήσει στο διαμέρισμά τους για να συνεχίσουν εκεί τη βραδιά τους. Εκείνη έκανε το λάθος να αποδεχτεί την πρότασή τους και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της,



Λίγο μετά την άφιξή τους στο διαμέρισμα στην οδό Πατησίων 317, ο 36χρονος βρήκε την ευκαιρία, σε μια φάση που η 42χρονη δεν βρισκόταν στον χώρο, να επιτεθεί στην 29χρονη και να τη βιάσει. Η άτυχη κοπέλα, παρά το σοκ που υπέστη, προσπάθησε στη συνέχεια να φύγει από το διαμέρισμα, ωστόσο ο δράστης αρνήθηκε να την αφήσει, κλειδώνοντας μάλιστα και την πόρτα.

Τελικά, γύρω στις 10 το πρωί, η 29χρονη από την Αλγερία κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια για να καταφέρει να ξεφύγει από το διαμέρισμα στο οποίο βρισκόταν εγκλωβισμένη.

Οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έφτασαν στο χώρο, διαπραγματεύτηκαν με τον δράστη, ο οποίος τελικά πείστηκε να ξεκλειδώσει την πόρτα, επιτρέποντας στην 29χρονη να φύγει. Λίγο αργότερα, ακολούθησε η σύλληψη τόσο του 36χρονου από τη Γουινέα όσο και της 42χρονης από τη Βουλγαρία.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή: www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια