Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Δεν μπορεί να καθίσει ούτε στο κρεβάτι” – Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση από επτά σκυλιά





Παραπονέθηκε για την αδιαφορία της αστυνομίας


Ξέσπασε ο σύζυγος της 34χρονης μητέρας δύο παιδιών που δέχθηκε τη Δευτέρα επίθεση από επτά σκυλιά κοντά στο αεροδρόμιο στην Καλαμάτα, στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, όπου και εργάζεται.



Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η άτυχη γυναίκα “πονάει σε όλο της το σώμα, ούτε στο κρεβάτι δεν μπορεί να καθίσει“.

Δήλωσε πως μετά το περιστατικό κάλεσε την Άμεση Δράση όμως η τοπική αστυνομία στην Καλαμάτα δεν έφτασε ποτέ στην περιοχή για να καταγράψει το περιστατικό. “Τους έκανα δύο κλήσεις και με παρέπεμψαν σε δύο τηλέφωνα, είτε του Δήμου, είτε της φιλοζωικής. Μου είπαν πως εάν πω πως είναι του ιδιοκτήτη τα σκυλιά μπορούν να έρθουν για κατάθεση και τους είπα πως δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί“, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν. “Κάτι δεν κολλάει. Η Αστυνομία επιλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα όταν υπάρχει τραυματισμός πολίτη από ζώο ή από ο,τιδήποτε. Το να μην πηγαίνει η αστυνομία σε τέτοια περιστατικά τα οποία της καταγγέλλονται αποτελεί παράβαση καθήκοντος“.




Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Καλαμάτας απέφυγε να πάρει θέση για τη στάση των αστυνομικών. “Η διεύθυνση της Αστυνομίας δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό, τώρα εάν δεν αξιολογήθηκε σωστά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορώ να το γνωρίζω“.
Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια