Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με τον 25χρονο που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο – Βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή στην Κερατέα

Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί κλειδωμένο 2 χιλιόμετρα μακριά



Θρίλερ με τον 25χρονο που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο – Βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή στην Κερατέα


Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί κλειδωμένο 2 χιλιόμετρα μακριά



Κερατέα: Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 25χρονου, που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή από την περιοχή του Αλίμου.



Ο 25χρονος, για τον οποίο είχε εκδοθεί Missing Alert, βρέθηκε νεκρός και μάλιστα καμένος σε ερημική περιοχή στην Κερατέα.

Ο άτυχος νέος την Κυριακή πήρε το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, με την οικογένειά του να ανησυχεί.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και άρχισαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.


Μετά την ανακοίνωση του Missing Alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μαρκόπουλου, από την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.




Το στίγμα τελικά εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά και το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και το αυτοκίνητο του 25χρονου σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Το αυτοκίνητό του ήταν κλειδωμένο, με την έρευνα να διευρύνεται. Τελικά, το απόγευμα της Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός και σύμφωνα με το Mega ήταν απανθρακωμένος από τη μέση και κάτω.


Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου: “Δυστυχώς και με μεγάλη μας λύπη, ανακοινώνουμε ότι η πολύωρη και δύσκολη έρευνα από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου και κλιμακίου από την εθελοντική διασωστική ομάδα ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου – Κουβαρά είχε τραγική κατάληξη με την ανεύρεση νεκρού του αγνοούμενου σε δύσβατη περιοχή στο σημείο Κεραίες Κερατέας, 2 περίπου χλμ μακριά από το όχημα του θανόντος. Έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργούνται από Τ. Ασφαλείας Κερατέας και Σαρωνικού“.


Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια