Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

200 αστυνομικοί στην επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών - Τα μέλη της συμμορίας έκαναν face control σε ''υπόπτους''


200 αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση που οργάνωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συλλάβουν 32 άτομα τα οποία φέρονται ως μέλη συμμοριών.

24 είναι τα άτομα τα οποία φέρονται ως μέλη της συμμορίας που διέπραττε ληστείες και είχε ως ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη. Οι 9 έμεναν μόνιμα στην εστία. Είχαν πάντα όπλα πάνω τους και έκαναν ακόμη και face control στις εισόδους  των εγκαταστάσεων ελέγχοντας ύποπτα σε αυτούς άτομα ώστε να βεβαιωθούν πως δεν ήταν αστυνομικοί.

Ανέβαζαν και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όπλα, χρήματα και μαχαίρια ως επίδειξη ισχύος και ήταν πάντα έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν.

 Διέπρατταν τις ένοπλες ληστείες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες full face και γάντια, ώστε να αποφευχθεί η ταυτοποίηση τους από τις Αρχές.

Οι συλληφθέντες εμπλέκοντα σε 27 ληστείες και δύο κλοπές. Τα χρήματα τα ξόδευαν σε εκδιδόμενες γυναίκες και στα ναρκωτικά.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια