Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εύβοια: Σοκάρει ο τρόπος που έπαθε ηλεκτροπληξία το 12 μηνών βρέφος – «Τράβηξε την πρίζα του εντομοαπωθητικού»


«Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο»





Σε σοκ είναι όλοι στο χωριό Αργυρό στην Εύβοια με τον θάνατο ενός βρέφους 12 μηνών, το οποίο έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

«Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στην πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στην πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του», ανέφερε στο Mega η γιαγιά του βρέφους.


Γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε: «Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 10:50 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία».

«Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας είναι αρκετή. Και μεγάλος να ήταν θα τον σκότωνε. Κι εγώ αν βάλω το χέρι μου στην πρίζα, θα με σκοτώσει. Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο», ανέφερε η γιατρός του κέντρου υγείας.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου. 

Πηγή:www.newsbeast.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια