Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φονικό στην Καβάλα: Τον εκτέλεσε με καραμπίνα εν ψυχρώ από τα 10 μέτρα


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη - Οι σφαίρες έπεσαν «βροχή» μόλις βγήκε από τα αμάξι - Η μία τον βρήκε στην καρδιά - Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος 52χρονος







Από απόσταση 10 μέτρων εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Καβάλα, που ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί και συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 52χρονος πυροβολήθηκε κοντά στην καρδιά με κυνηγετική καραμπίνα.


Η σύλληψη του δράστη φαίνεται να είναι θέμα χρόνου, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.


Το χρονικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης

Ως ήσυχο άνθρωπο περιγράφουν κάτοικοι της Χρυσούπολης το θύμα της άγριας δολοφονίας έξω από την επιχείρηση, στην οποία εργαζόταν.

Ο 52χρονος ,που έπεσε σήμερα, Παρασκευή νεκρός από τα πυρά αγνώστου δράστη ή αγνώστων δραστών, είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο άνδρας δούλευε σε εργοστάσιο μαρμάρων στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης - Κεραμωτής και πάρκαρε το αυτοκίνητό του στις 5:30 σήμερα (16/9).

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, οι σφαίρες έπεσαν «βροχή». Μία εξ αυτών τον βρήκε στην καρδιά, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγος του 52χρονου αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι κάτοικοι της περιοχής της Χρυσούπολης, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο έξω από το οποίο έγινε το φονικό, αναφέρουν πως ο 52χρονος ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος.

«Φως» για την ώρα και τον τρόπο θανάτου του άτυχου 52χρονου θα ρίξει ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει αυτοψία στο σημείο της δολοφονίας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει πως ο 52χρονος «γαζώθηκε» με το όπλο και δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ένας οι περισσότεροι οι δράστες.
Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ για το φονικό

Οι έρευνες της αστυνομίας για το φονικό βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας λαμβάνουν καταθέσεις ατόμων από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος.

Από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστης/δράστες πυροβόλησαν το θύμα με κυνηγετικό όπλο και το τραυμάτισαν θανάσιμα στην καρδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που ενδεχομένως είχε ο 52χρονος με κάποιο άτομο που για την ώρα δεν είναι γνωστό στην ΕΛΑΣ.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.




Πηγή: www.vradini.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια