Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tανάγρα: Φύτεψαν σε γκρεμό χιλιάδες δενδρύλλια - Έκλεβαν νερό από το κανάλι του Μόρνου για να τα ποτίζουν


Ο 45χρονος ''καλλιεργητής'' έμενε μόνιμα στη φυτεία σε δασική περιοχή της Κοινότητας Κλειδίου του Δήμου Τανάγρας.


Εκεί είχε αναλάβει τη φροντίδα των 2.225 δενδρυλλίων κάνναβης το μήκος των οποίων ξεκινούσε από μισό μέτρο και έφτανε τα δυόμιση.


Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Χαλκίδας είχαν την πληροφορία ότι σε απόκρυμνο σημείο στην περιοχή υπήρχε φυτεία αλλά δεν περίμεναν ότι τα δενδρύλλια και είχαν φυτευτεί σε πολύ δυσπρόσιτο σημείο.


Με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την ΕΚΑΜ συνέλαβαν τον 45χρονο και ξεκίνησαν την καταμέτρηση η οποία ολοκληρώθηκε μετά από πάρα πολλές ώρες.


Ο συλληφθείς που κρατείται και θα απολογηθεί την Παρασκευή βρισκόταν παράνομα στη χώρα και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε άλλους τρεις συνεργούς.


Είναι χαρακτηριστικό ότι έκλεβαν νερό από κανάλι του Μόρνου ώστε να ποτίζουν την καλλιέργεια την οποία περιποιούνταν καταλλήλως με όλα τα απαιτούμενα εργαλεία.


Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, έχει καταρτιστεί και υλοποιείται από τις υφισταμένες Υπηρεσίες της, συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του διαχρονικού αυτού προβλήματος, το οποίο αποτελεί «μάστιγα», κυρίως για τους νέους ανθρώπους.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια