Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kανένα ίχνος ζωής στη νησίδα στον Έβρο - Εύλογα ερωτήματα για την παρουσία ή μή μεταναστών σε νησίδα



Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης για εγκλωβισμένους μετανάστες σε νησίδα στον Έβρο. Στα δημοσιεύματα υπάρχουν αναφορές ότι ένα παιδί έχει χάσει τη ζωή του και επικρίνονται οι ελληνικές αρχές για το γεγονός ότι υπάρχουν εδώ και ημέρες αβοήθητοι άνθρωποι στον ποταμό.

Για τα δημοσιεύματα έχει εκδόσει δύο ανακοινώσεις τα τελευταία 24ωρα η Ελληνική Αστυνομία που αναφέρει ότι η συγκεκριμένη νησίδα στον Έβρο δεν βρίσκεται στην Ελληνική Επικράτεια. Στη χθεσινή επισημαίνει ότι, καθημερινά και ανά πάσα στιγμή οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ προστατεύουν τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα και ασφαλώς την ανθρώπινη ζωή, που αποτελεί πρώτιστη αξία.

Πηγές από τη λεωφόρο Κατεχάκη τονίζουν στο Bloko.gr ότι χρησιμοποιήθηκαν κάμερες και σηκώθηκαν και drones όμως δεν εντοπίστηκαν άνθρωποι στη νησίδα. 

Οι ίδιες πηγές ενημερώσης σημειώνουν με νόημα ότι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα αυτά πώς είναι δυνατόν να βρίσκονται επί 15 ημέρες αυτοί οι άνθρωποι στη νησίδα και έχουν ακόμη μπαταρίες τα κινητά του τους τηλέφωνα ώστε να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια