Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δραματικός απεγκλωβισμός βρέφους από το μπουρίνι στον Βόλο – Πώς το έσωσαν εθελοντές

Βόλος

 Βόλος: Το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε την πόλη του Βόλου με σφοδρές ριπές ανέμου, την καταρρακτώδη βροχή, προκάλεσε σημαντικά προβλήματα αλλά και εγκλωβισμούς κατοίκων στα αυτοκίνητά τους, καθώς η ποσότητα του νερού που έπεσε ήταν πρωτοφανής με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά.





Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που εγκλωβίστηκαν ήταν ένα ζευγάρι μαζί με το μόλις επτά μηνών αγοράκι τους.

Το ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης του Βόλου και συγκεκριμένα στον κόμβο δημαρχείου, όπου η στάθμη του νερού ξεπερνούσε το μισό μετρό.









“Εγκλωβιστήκαμε, έχοντας και το παιδί μαζί και δεν ξέραμε πως θα φτάσουμε στο σπίτι που ήταν 150 μέτρα μακριά. Ήμασταν στον κόμβο Δημαρχείου. Η στάθμη του νερού είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε η γυναίκα μου κατάφερε να ανέβει με το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο για να κερδίσει έστω λίγα εκατοστά για να μην σβήσει η μηχανή. Παραμείναμε εκεί εγκλωβισμένοι”, είπε αρχικά ο πατέρας του βρέφους μιλώντας στον ιστότοπο istigmes.


“Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, το παιδί είχε άρχισε να κλαίει. Μέσα σε 20 λεπτά από οδόστρωμα έγινε λίμνη“, συμπλήρωσε.



Τελικά το βρέφος αλλά και τους γονείς έσωσαν οι διασώστες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, καθώς οι γονείς μόλις τους είδαν τους φώναξαν και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έδωσαν το παιδί, με τους διασώστες να μεταφέρουν την οικογένεια σπίτι της.

Μάλιστα ο πατέρας θέλησε να ευχαριστήσει τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για τη σωτήρια επέμβασή τους.

Φωτογραφία: istigmes.com




Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια