Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρακολουθήσεις - Μαξίμου: Ανατροπή με τον αντικαταστάτη του Γρ. Δημητριάδη






Ανατροπή σημειώθηκε με τον αντικαταστάτη του παραιτηθέντα, από τη θέση του γενικού γραμματέα πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, εξαιτίας της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Την προηγούμενη Παρασκευή, μετά την παραίτηση Δημητριάδη είχε ανακοινωθεί από το Μαξίμου, ότι νέος γενικός γραμματέας πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.



Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρθηκε: «Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετείται Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού ο Γιάννης Μπρατάκος. Ο κ. Μπρατάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

Ωστόσο, αντί του Γ. Μπρατάκου, με απόφαση του πρωθυπουργού που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ χθες (10 Αυγούστου) τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα πρωθυπουργού, ανατέθηκαν στον Στυλιανό Κουτνατζή, μέχρι τώρα γενικό γραμματέα νομικών και κοινοβουλευτικών θεμάτων και έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην πρωθυπουργική απόφαση διευκρινίζεται ότι η παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Στυλιανό Κουτνατζή θα είναι χωρίς καμιά πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση.


Πηγή:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια