Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο συμβάν στην Κεφαλονιά – Άγριος ξυλοδαρμός εφοριακών σε κατάστημα – Έκλεψαν τσάντα για να γλιτώσουν το πρόστιμο

Η γυναίκα κατέληξε σε νοσοκομείο





Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στην Κεφαλονιά, καθώς δύο εφοριακοί δέχθηκαν ξυλοδαρμό από τους επιχειρηματίες καταστήματος εστίασης αφού ανακοίνωσαν τις ποινές μετά από έλεγχο που διεξήγαγαν.



Συγκεκριμένα συνεργείο εφοριακών από υπηρεσία εκτός Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα από τη Λάρισα ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ώστε να ελέγξουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αργοστόλι.

Έτσι οι συγκριμένοι εφοριακοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα έκατσαν σε κατάστημα εστίασης στο Αργοστόλι για να φάνε παριστάνοντας τους πελάτες προκειμένου να διενεργήσουν τον έλεγχο.




Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν πως το μαγαζί δεν έκοβε όλες τις αποδείξεις όπως έπρεπε σε όλα τα τραπέζια.


Όταν τελείωσαν το φαγητό τους σηκώθηκαν από το τραπέζι και ζήτησαν τον λόγο από τον επιχειρηματία και παρόλο που τα πράγματα στην αρχή τα πράγματα κυλούσαν καλώς.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και μόλις οι εφοριακοί ανακοίνωσαν το πρόστιμο ή πως το κατάστημα πρέπει να κλείσει για μερικές ημέρες επικράτησε ένταση.



Οι δύο εφοριακοί οδηγήθηκαν εκτός καταστήματος με σπρωξιές. Μάλιστα στη συνέχεια εκτός από τους υπευθύνους του καταστήματος παρενέβη και ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο έσπρωξε τη γυναίκα εφοριακό, η οποία είναι γύρω στα 60, την τράβηξε και την έριξε κάτω, ενώ της πήρε και την τσάντα για να της πάρει τα αποκόμματα από τα πρόστιμα που έκοψε.


Τελικά ψύχραιμοι θαμώνες του καταστήματος στην Κεφαλονιά σταμάτησαν τον άνδρα, ενώ η γυναίκα χτύπησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου νοσηλεύτηκε και για μερικές ώρες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Όπως ήταν φυσικό στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, κατατέθηκαν μηνύσεις και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Στο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο καθώς και ένας μήνας κλείσιμο, ωστόσο η απόφαση δεν έχει κινητοποιηθεί ακόμα στην αστυνομία για να σφραγίσει το κατάστημα.




Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η νησιωτική μαφία που ζει από τον τουρισμό και τα ναρκωτικά Είναι δύσκολο να εξαρθρωθεί.