Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατερίνη: "Δεν μπορώ να δω τον φονιά του παιδιού μου, θέλω μόνο δικαίωση" - Ξεσπά ο πατέρας του κομμωτή που δολοφονήθηκε

Ο 45χρονος κομμωτής βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε νεκροταφείο της Κατερίνης - Πλησιάζει η ώρα της εκδίκασης.





Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε νεκρός και καμένος σε νεκροταφείο της Κατερίνης.



"Δεν νομίζω ότι έχω πια δυνάμεις να αντιμετωπίσω και να δω πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο το φονιά του παιδιού μου, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, θέλω μόνο δικαίωση στη μνήμη του γιου μου", λέει στο grtimes.gr ο πατέρας του άτυχου άνδρα.



Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο. Η στιγμή της εκδίκασης της υπόθεσης πλησιάζει και η οικογένεια του άτυχου κομμωτή προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τη δύναμη να παραστεί στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη τους.



Ο πατέρας του καταρρακωμένος θυμάται τη στιγμή που κλήθηκε να αναγνωρίσει το αδικοχαμένο του γιο. "Δεν με άφησαν ούτε το πτώμα του να δω, όπως μου είπε η αστυνομία δεν υπήρχε τίποτα να δω ήταν πυρπολημένος, ο δολοφόνος τον είχε χτυπήσει με ρόπαλο, του είχε βάλει κουκούλα στο κεφάλι και τον πυροβόλησε. Νωρίτερα είχε προμηθευτεί βενζίνη του έβαλε φωτιά και τον άφησε να καεί. Εκεί πίσω από το νεκροταφείο".
Ο πατέρας του άτυχου κομμωτή όπως λέει θέλει δικαίωση στη μνήμη του γιου του. Ο ίδιος απλά ζει πια όπως σημειώνει χαρακτηριστικά και το μόνο πράγμα που του έχει μείνει είναι μνήμες από το παρελθόν και φωτογραφίες του γιου του στο σπίτι που είναι βυθισμένο σε θλίψη και πένθος.

"Κάθε μέρα πηγαίνω στο μνήμα του, του μιλώ, μου κρατά και του κρατώ συντροφιά. Και έτσι νιώθω ότι είμαστε μαζί”, λέει ο τραγικός πατέρας και ξεσπά σε λυγμούς.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια