Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν με φορτηγό παράτυπους μετανάστες-Δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της ΕΛΑΣ




Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης στο ύψος των διοδίων της Ασπροβάλτας, οι οποίοι μετέφεραν παράτυπους μετανάστες ενώ δεν σταμάτησαν και στον έλεγχο της ΕΛΑΣ. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.


Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σήμερα (20-08-2022) τα ξημερώματα, εντόπισαν στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας) Ι.Χ. Φορτηγό όχημα, στο οποίο πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Σε κοντινή απόσταση ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 23χρονο ομοεθνή συνοδηγό του οχήματος επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε οι συλληφθέντες μετέφεραν με το όχημα τέσσερις (4) αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή: www.grtimes.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια