Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποκλοπές: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα η Αρμενία: «Ξεδιάντροπο ψέμα πως ζητήσαμε παρακολούθηση Ανδρουλάκη»



Αναφερόταν πως κατατέθηκε απ' ευθείας αίτημα από τις μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας και Αρμενίας για παρακολούθηση του κινητού του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς συμμετείχε σε μία επιτροπή στο Ευρωκοινοβούλιο σε θέματα σχετικά με την Κίνα.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Αρμενία δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως είχε ζητήσει την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τιγκράν Μκρτσιάν, ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook, πως όχι μόνο η χώρα του δεν ζήτησε κάτι τέτοιο, αλλά πρόκειται και για «ξεδιάντροπο ψέμα».


Ο Αρμένιος πρέσβης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».



Παρακολούθηση και όταν εξελέγη πρόεδρος ο Ανδρουλάκης;

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, αλλά και της εφημερίδας «Καθημερινή», ανέφεραν πως κατατέθηκε απ’ ευθείας αίτημα από τις μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας και Αρμενίας για παρακολούθηση του κινητού του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς συμμετείχε σε μία επιτροπή στο Ευρωκοινοβούλιο σε θέματα σχετικά με την Κίνα.

Το αίτημα υπεβλήθη στην ΕΥΠ και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, έγινε η νόμιμη επισύνδεση στο κινητό του κ. Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η παρακολούθηση έλαβε χώρα το διάστημα 14 Σεπτεμβρίου 2021 – 14 Δεκεμβρίου 2021, καθώς ο νόμος επιτρέπει τρίμηνη παρακολούθηση και η ΕΥΠ ζήτησε να τερματιστεί επειδή παρήλθε το νόμιμο τρίμηνο.

Να σημειωθεί ότι στις 12 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε από τα μέλη του κόμματος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κάτι που σημαίνει ότι παρακολουθήθηκε το τηλέφωνό του επί διημέρου, όντας πρόεδρος του Κινήματος.


Πηγή: www.in.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια