Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτο τροχαίο με τρία αυτοκίνητα στην υποθαλάσσια γέφυρα Πρέβεζας – Ακτίου



Τροχαίο ατύχημα: Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της χώρας μας, αφού δεν περνάει μέρα που να μην γίνεται γνωστό ακόμη ένα.



Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου ένα απίστευτο τροχαίο συνέβη με τρία αυτοκίνητα στο υποθαλάσσιο τμήμα της γέφυρας Πρέβεζας – Ακτίου.

Η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρότατη, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς από όσους επέβαιναν στα αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν βέβαια πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.



Στο σημείο έφτασαν άμεσα περιπολικά της τροχαίας, τα οποία διέκοψαν την κυκλοφορία και από τις δύο πλευρές, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Μέχρι να απομακρυνθούν τα τρία αυτοκίνητα από το σημείο, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές και από τις δύο πλευρές της υποθαλάσσιας ζεύξης.

Οι ουρές έφταναν από την πλευρά της Πρέβεζας μέχρι τον Μύτικα, ενώ από την πλευρά του Ακτίου έως και το αεροδρόμιο οι οδηγοί περίμεναν άλλοι εντός και άλλοι εκτός αυτοκινήτων για πάνω από μία ώρα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο. Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας, όταν λάβει και το σχετικό υλικό από τους υπεύθυνους της υποθαλάσσιας σήραγγας.



Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια