Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο γυναίκα που γεννούσε








Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν από τη Χαλκιδική μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διακομισθεί έγκαιρα στο νοσοκομείο μία γυναίκα που γεννούσε πρόωρα.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη 23 Αυγούστου. Στις 8 το βράδυ, μία γυναίκα από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας ότι γεννάει. Τότε, άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας έστησε επιχείρηση για την άμεση διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο.


Η γυναίκα επιβιβάστηκε με τη βοήθεια του συζύγου της στο αυτοκίνητό τους. Περιπολικό της Τροχαίας Νέων Μουδανιών και όχημα της ομάδας ΟΠΚΕ έστησαν “γέφυρα ζωής” προκειμένου η γυναίκα να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Στα όρια της Χαλκιδικής με τη Θεσσαλονίκη, ανέλαβαν δράση αστυνομικοί της πόλης προκειμένου να φτάσει εγκαίρως το αυτοκίνητο με την έγκυο γυναίκα στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο.
Το ευχαριστήριο μήνυμα της γυναίκας στην ΕΛ.ΑΣ.

Η κ. Χριστίνα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Ελληνική Αστυνομία για την επιχείρηση που στήθηκε ώστε να μπορέσει να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο και να γεννήσει, στέλνοντας επιστολή στην τοπική εφημερίδα “Κασσάνδρα”.


Αναλυτικά η επιστολή της:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και το Α.Τ Κασσάνδρειας καθώς και την Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τη γρήγορη ανταπόκριση στο τηλεφώνημα μου στις 23 Αυγούστου 2022 λόγω πρόωρης γέννας που με μετέφερε με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.


Ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου από Φούρκα μέχρι Θεσσαλονίκη και έτσι κατάφεραν να φτάσω εγκαίρως και με ασφάλεια.

Χίλια ευχαριστώ…

Με τιμή Δουλγερη Χριστίνα-Βαγγελης-Μπεμπης”.

Πηγή: lawandorder.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια