Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας του ξενοδόχου στη Μύκονο

Μία γυναίκα προσπάθησε να τους χωρίσει







Στη σύλληψη του δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά στις 10 Ιουνίου που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη της χώρας, προχώρησαν αστυνομικοί το μεσημέρι της Πέμπτης (11/8) στην Μύκονο.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία της δίωξης εκβιαστών που συνέλεγε πληροφορίες με μεθοδικότητα και ενεργοποίηση πληροφιακού δικτύου, στελέχη της υποδιεύθυνσης αστυνομίας Μυκόνου, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 32χρονο άνδρας.

Ο συλληφθείς είναι γνώριμος των αρχών και σχετίζεται με ανθρώπους της νύχτας. Εντοπίστηκε στην χώρα της Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή της Σύρου.

Ο άνδρας μετά την επίθεση σε βάρος του ξενοδόχου, είχε φύγει από το κοσμοπολιτικο νησί και επέστρεψε προ ημερών. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στο νησί, εξετάζουν το ενδεχόμενο να ετοίμαζε κάποια άλλη ενέργεια σε βάρος άλλου ατόμου.
To χρονικό της επίθεσης

Στις 10 Ιουνίου ο ξενοδόχος μιλούσε με φίλο του, στο κινητό του τηλέφωνο. Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο έπεσε πάνω στο δικό του. Πριν προλάβει να βγει από το δικό του, είδε τον οδηγό που τον χτύπησε να βγαίνει και να τρέχει προς το μέρος του. Άνοιξε την πόρτα του και ξεκίνησε να τον χτυπά στο κεφάλι με σιδερόβεργα. Η μαφιόζικη επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, που προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη του δράστη. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο καταζητούμενος προκάλεσε σκόπιμα το τροχαίο για να ακινητοποιήσει το ΙΧ και τον ίδιο τον επιχειρηματία που ήταν ο στόχος του.

Η σύλληψη του Αλβανού συνεργού
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση οι έλεγχοι κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών στα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου, αποκάλυψαν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του γνωστού ξενοδόχου της Μυκόνου, Θοδωρή Κουσαθανά. Ένας 31χρονος άνδρας από την Αλβανία συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε βοηθήσει τον 32χρονο φυσικό αυτουργό, που συνελήφθη σήμερα, να διαφύγει από το νησί το βράδυ της 10ης Ιουνίου.
Πηγή: lawandorder.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια