Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έρχονται νέες διώξεις μετά την προφυλάκιση του δολοφόνου της Νικολέττας – “Είχε συνεργούς”

Δύο άτομα φέρεται να τον βοήθησαν να φύγει από την Ελλάδα



Δολοφονία στο Περιστέρι: Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 17χρονης Νικολέττας, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.



Την Τρίτη, μετά την απολογία του και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις.





Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος προανήγγειλε νέες διώξεις για συνέργεια, καθώς σημείωσε πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε δύο ομοεθνείς του συνεργούς, που τον βοήθησαν να φύγει από τη χώρα για τη Βόρεια Μακεδονία.


“Οι άνθρωποι αυτοί τον βοήθησαν να φτάσει στα σύνορα και να έρθει σε επαφή με τους δουλέμπορους και να τον μεταφέρουν στα Σκόπια όπου συνελήφθη από τις σκοπιανές αρχές που βρισκόταν σε επικοινωνία με τις ελληνικές” υποστήριξε ο δικηγόρος.


Ο ίδιος διευκρίνισε ότι τα δύο αυτά άτομα έχουν κληθεί για κατάθεση στον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση της άγριας δολοφονίας.


Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Πακιστανού για το ποια ήταν η αιτία που σκότωσε τη Νικόλεττα, ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε: “Η δικαιολογία του 22χρονου για το κοράνι είναι φαιδρή, δεν έπεισε κανέναν, γι΄αυτό και στο ανακριτικό γραφείο του ευχήθηκαν “καλό δρόμο στη φυλακή”. Είχε πάθος με τη Νικολέττα, τη ζήλευε, είχε κόμπλεξ κατωτερότητας.

Δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του, αλλά δεν μπορεί στο Αλλοδαπών, να έχουν απορρίψει το αίτημα ασύλου και να μην έχει γίνει η απέλασή του, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα κράτη. Θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να γίνεται άμεση απέλαση αυτών που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία“.
Πηγή: debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια