Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Ανήλικοι ομαδάρχες χτυπούσαν παιδιά σε κατασκήνωση






Δύο 17χρονους ομαδάρχες σε κατασκήνωση του δήμου Χερσονήσου αναζητά η αστυνομία, μετά από μηνυτήρια αναφορά γονέων ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του 13χρονου γιου τους στο χώρο της κατασκήνωσης, οι εν λόγω ομαδάρχες τον χτύπησαν επανειλημμένα.

Το 13χρονο αγόρι που φέρει μώλωπες στο σώμα του και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, περιέγραψε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου ότι κάθε φορά που καθυστερούσαν να γυρίσουν στα δωμάτιά τους, μετά από το παιχνίδι ή όποτε έκαναν κάτι που παρέκκλινε από τους κανόνες και τα όρια που έθεταν οι ομαδάρχες, εκείνοι τους χτυπούσαν ακόμα και με ζώνη προκειμένου να μάθουν… την πειθαρχία.

Οι γονείς του 13χρονου υπέβαλαν μήνυση εναντίον των 17χρονων και ξεκίνησε η αναζήτησή τους από την αστυνομία προκειμένου να δικαστούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με τις ως τώρα καταθέσεις στο Α.Τ. Χερσονήσου, τις ίδιες πρακτικές εφάρμοζαν οι δύο ομαδάρχες και σε άλλα παιδιά.

Για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα τουλάχιστον στις 2 και στις 10 Αυγούστου ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και, όπως είπαν στην αστυνομία, έσπευσαν να τους διώξουν.


Πηγή: www.ertnews.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια