Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμβούλιο Μεταθέσεων Ευβοίας: Αντίθετοι στην ανακοίνωση της Ένωσης τέσσερα μέλη της


Παραθέτουμε κείμενο συνδικαλιστών αστυνομικών:


Γνωστοποιούμε κυρίως στους συναδέλφους μας ότι εμείς, τα τέσσερα από τα εννέα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ευβοίας διαφωνούμε πλήρως και δεν μας εκφράζει η υπ΄αριθμ. 300/3/2 από 30-07-2022 ανακοίνωση που εξέδωσε το Προεδρείο της Ένωσης. Δεν λάβαμε γνώση για το περιεχόμενό της πριν την έκδοση της όπως προβλέπεται από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. παρότι τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας είχαμε συνεδρίαση Δ.Σ..

Και σίγουρα δεν συμφωνεί η πλειοψηφία των συναδέλφων οι οποίοι διαπιστώνουν με έκπληξη, ίσως για πρώτη φορά πανελλαδικά, εκπρόσωπος εργαζομένων Αστυνομικών στο συμβούλιο μεταθέσεων να θριαμβολογεί δημόσια και να ευχαριστεί την Διοίκηση για μεταθέσεις που έγιναν χωρίς να το επιθυμούν οι συνάδελφοι, με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας.

Αυτό έχετε να πείτε σε ανδρόγυνα συναδέλφων με μικρά παιδιά που μετατίθενται και οι δύο; Σε αστυνομικούς με 26 -27 χρόνια Υπηρεσίας που μετακινούνται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά με μόνο κριτήριο ότι είναι ανύπαντροι; ΄Η μήπως δεν ήταν αυτό το κριτήριο!!! Το ίδιο ισχύει με την μετάθεση συναδέλφου από την Ιστιαία και οικογενειάρχη από τη Λίμνη αμφότεροι στο Μαντούδι ενώ την ίδια στιγμή δύο ανύπαντροι από το Μαντούδι μετατίθενται στη Λίμνη!!!

Και άλλες πολλές που για να αναφερθούν θα χρειαστούν σελίδες. Έτσι οραματιζόσαστε εσείς το συλλογικό συμφέρον των συναδέλφων, αυτούς που αποκαλείται συναδέλφους «φαντάσματα»; Νιώθατε πληβείοι μέχρι σήμερα; Η΄ δεν υπηρετεί η πλειοψηφία των συναδέλφων όπου επιθυμεί;
Αυτοί είναι η ορθολογική διαχείριση και ισονομία που επικαλείστε στην ανακοίνωσή σας;

Τόσα χρόνια, όπως αναφέρεστε στα γραφόμενά σας, οι ανώτατοι Αξιωματικοί που είχε επιλέξει η Πολιτεία για Διευθυντές του Νομού μας ήταν ανίκανοι να δουν ¨το πρόβλημα¨; Όπως και οι Αξιωματικοί με τους οποίους απαρτίζονταν το συμβούλιο μεταθέσεων, κάποιοι εκ των οποίων είναι και σήμερα;


Ο κύριος Καραμαλάκης και οι προγενέστεροι Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν τους είχαν επιλέξει;

Ο εκπρόσωπός μας στο Συμβούλιο Μεταθέσεων τι ακριβώς ψήφισε όσον αφορά την ενίσχυση Υπηρεσιών;

Για ποιο λόγο ευχαριστείτε σήμερα τους Πολιτικούς και Πολιτειακούς παράγοντες του Νομού μας; Τους προσάπτετε κάτι για το παρελθόν;

Είναι δεδομένο ότι πρέπει να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες με προσωπικό αλλά ας μην παραγνωρίζουμε ότι το Υπουργείο και το Αρχηγείο μας δρα επιστημονικά πλέον και σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν, αξιολογώντας στατιστικά στοιχεία και άλλα δεδομένα που αφορούν τους τοπικούς δείκτες εγκληματικότητας, τροχαίων ατυχημάτων κ.λ.π. και όχι με επισημάνσεις και επιστολές.

Και είναι αυτονόητο ότι για την επιτυχή υλοποίηση των στόχων το Υπουργείο τοποθετεί τους πλέον κατάλληλους Αξιωματικούς και Στρατηγούς στις Περιφέρειες.

Οι συνάδελφοι κύριοι που είναι και αυτοί ένστολοι φορολογούμενοι πολίτες αντιλαμβάνονται τα προβλήματα της κοινωνίας γιατί αποτελούν μέλη της. Γι΄αυτό και έχουν εργαστεί και συνεχίζουν να εργάζονται χιλιάδες εργατοώρες και χωρίς αμοιβή για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα όχι μόνο από τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες στο Νομό μας αλλά και για την πανδημία και τόσα άλλα.

Όσον αφορά τέλος την Ομοσπονδία μας, πραγματικά είναι αρωγός της Ένωσής μας και όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων αλλά μέχρι σήμερα δεν διαπιστώσαμε να την επικαλείστε ούτε για την συνδρομή της στην ενίσχυση του Νομού μας στις μεταθέσεις ούτε αναφερθήκατε στην προσφορά της στα σχολεία των πυρόπληκτων Δήμων μας με υλικοτεχνική υποδομή χιλιάδων Ευρώ κ.λ.π.

Απεναντίας επιχειρήσατε για προσωπικές επιδιώξεις να οικειοποιηθείτε πάγια αιτήματα της Ομοσπονδίας που υλοποιούνται όπως π.χ. η αύξηση των ωρών εργασίας νυχτερινής απασχόλησης.
Πιστεύουμε ότι ο ρόλος του Συνδικαλιστικού κινήματος πρέπει να είναι ξεκάθαρος και σας καλούμε ενωμένοι να εργαστούμε για το καλό όλων των συναδέλφων.


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΗΤΤΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ



''Ικανοποίηση των αστυνομικών της Ευβοίας μετά τις τοποθετήσεις του Συμβουλίου Μεταθέσεων''









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.Όλοι πρέπει να περνάνε απ όλες τις υπηρεσίες ανά 5ετια το πολύ. Όχι στους αιώνιους
2.Η Εύβοια με Εφετείο κ Φυλακές χρειάζεται Μεταγωγων, το οποίο έπρεπε να γίνει μαζί με την Άμεση Δράση το 2017.Κακώς δεν προχώρησε.
3.Το κτίριο είναι για γελια και κλάματα
4.Οι αποσπάσεις αποδεκατιζουν τις υπηρεσίες
Πολλά τα προβλήματα κύριοι.
Ενωθείτε επιτέλους!