Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Β/Α: Δωρεάν εκδήλωση στο Βιωματικό Θεματικό Πάρκο ¨ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ¨ στον Αυλώνα


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής, διοργανώνει εκδήλωση, το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022, από ώρες 11:00΄ έως 23:00΄, στις εγκαταστάσεις του Βιωματικού Θεματικού Πάρκου ¨ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ¨ στον Αυλώνα Αττικής (Παναγίας Γρηγορούσης), για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής και τις οικογένειές τους.

Στην εκδήλωση αυτή η είσοδος για τα μέλη της Ένωσής μας και τις οικογένειες αυτών θα είναι δωρεάν, καθώς και θα υπάρχει έκπτωση 20% στο εστιατόριο το οποίο διαθέτει ο χώρος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικό χρόνο μέσα στη φύση με ποικίλες δραστηριότητες, να γνωρίσουν τη ζωή στο παραδοσιακό χωριό μιας άλλης εποχής, να διασκεδάζουν με τα ζώα και να μάθουν πώς να ζουν σε αρμονία με τη φύση.

Το Θεματικό Πάρκο διαθέτει, επίσης, και αθλητικές εγκαταστάσεις με γήπεδο 5x5 με χορτοτάπητα, γήπεδο βόλεϊ-χάντμπολ-μπάσκετ, δύο γήπεδα τένις, δύο τραπέζια πινγκ πονγκ, ειδικό χώρο για τοξοβολία, αίθουσα χορού, καθώς κι αίθουσα γυμναστικής και πολεμικών τεχνών. Σε όλες τις ανωτέρω δραστηριότητες θα υπάρχει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό το οποίο θα βοηθήσει ώστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν μία αξέχαστη εμπειρία!

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ένα μοναδικό χώρο απολαμβάνοντας τη φύση!

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                 ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Πηγή: easybaa.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια