Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ΓΕΕΘΑ που τα έκανε μαντάρα με τη ΣΣΕ ανακοινώνει τώρα βαθμολογίες ΕΠΟΠ





Άπαντες δείχνουν προς το ΓΕΕΘΑ για το φιάσκο που επαναλήφθηκε και φέτος με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Στο ΓΕΕΘΑ παραπέμπουν για την εμμονή να παραμείνει η ΕΒΕ στο 1,2 . Γνώριζε το πρόβλημα από πέρυσι αλλά παρόλα αυτά δεν έκανα τίποτα για να το διορθώσει.


Σήμερα πάντως το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαγωνισμών πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα, ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση κατά ειδικότητα των υποψηφίων ΕΠΟΠ.


Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη για τη βαθμολογία τους, κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς τους Taxisnet, μέσω των παρακάτω ηλεκτρονικών διευθύνσεων:



– Για τον Στρατό Ξηράς: https://epop.army.gr

– Για το Πολεμικό Ναυτικό: https://epop.hellenicnavy.gr


– Για την Πολεμική Αεροπορία: https://epop.haf.gr

– Για το Κοινό Νομικό Σώμα: https://epopnom.army.gr

Επίσης, γνωρίζεται στους υποψήφιους ΕΠΟΠ ότι επιτρέπεται να ασκήσουν προσφυγή κατά της βαθμολογίας μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπως παρακάτω:

– Για τον Στρατό Ξηράς: epop.katataxi@army.gr


– Για το Πολεμικό Ναυτικό: epop@navy.mil.gr

– Για την Πολεμική Αεροπορία: epop.epitropes@haf.gr

– Για το Κοινό Νομικό Σώμα: geetha_dsl@stratologia.gr

Όσοι υποψήφιοι ασκήσουν προσφυγή απαιτείται να συμπληρώσουν στο ηλεκτρονικό μήνυμα της προσφυγής τους, εκτός από τις αντιρρήσεις τους, και τα παρακάτω στοιχεία:

α. Ονοματεπώνυμο

β. Πατρώνυμο

γ. Αριθμό αίτησης υποψήφιου ΕΠΟΠ

δ. Ειδικότητα υποψήφιου ΕΠΟΠ

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και τον τόπο παρουσίασης με νεότερη ανακοίνωση.


Πηγή: www.militaire.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια