Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κηφισιά: Αποτροπή αυτοκτονίας από την ΔΙ.ΑΣ. - Τραυματισμός αστυνομικού


Τραυματίστηκε o αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Γρηγοριάδης Γεώργιος, στην προσπάθειά του να αποτρέψει άτομο που επιχείρησε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Τετάρτης.

Η αστυνομία κλήθηκε για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην οδό Άργους στη Νέα Κηφισιά, για να προστατέψει γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σεσημασμένο και για άλλα ποινικά αδικήματα γιο της.


Αιτία του περιστατικού ήταν ο γιος της που την απειλούσε, καθώς ήθελε να πάρει το αυτοκίνητο και να το οδηγήσει χωρίς δίπλωμα. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον δράστη ο οποίος επιχείρησε να χτυπήσει τη μητέρα του με μια βαλίτσα και στη συνέχεια σκαρφάλωσε σε μια σκεπή σπιτιού, δηλώνοντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Στην συνέχεια αστυνομικός Γρηγοριάδης Γεώργιος σκαρφάλωσε στο σημείο και τον απέτρεψε από τη μοιραία πτώση, εμποδίζοντας επίσης τη διαφυγή του. Στη ριψοκίνδυνη ενέργεια, ο αστυνομικός παραπάτησε και τραυματίστηκε στη μέση. Τελικά ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.





Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον εν λόγω συνδικαλιστή σύμφωνα με βίντεο που είχε αναρτήσει ο ίδιος, προσπαθούν να τον διώξουν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Δε μας κάνει καθόλου εντύπωση. Σ’ αυτήν την χώρα οι πραγματικά αξιόλογοι ωθούνται στο περιθώριο.


Πηγή: zougla.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια