Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σάμος: Οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο – Δείτε φωτογραφίες


Πώς συνέβη το τροχαίο





Σε ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα ένας νέος άντρας 26 χρονών, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Σάμο.

Κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται από την Τροχαία, στη διασταύρωση Πυθαγορείου-Ποτοκακίου, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος εξετράπη της πορείας της.


Η μηχανή χτύπησε στο κράσπεδο του δρόμου και διαγράφοντας «τρελή πορεία» έπεσε πάνω σε μεταλλική συρόμενη πόρτα επιχείρησης. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης της μηχανής στην πόρτα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο άτυχος νέος. Ακόμα πιο τραγικό είναι πως πρόκειται για το δεύτερο θάνατο οδηγού μηχανής, σε τροχαίο δυστύχημα, μέσα σε λίγες ώρες, στην Ελλάδα.

Εμπλοκή μηχανής υπάρχει και σε τρίτο θανατηφόρο τροχαίο, στη χώρα μας, στο οποίο έχασε την ζωή της μια πεζή τουρίστρια η οποία παρασύρθηκε από το δίκυκλο, σύμφωνα με το Samosvoice.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου, διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο, ανατράπηκε και ακολούθως προσέκρουσε σε μεταλλική είσοδο επιχείρησης, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται».

Πηγή φωτογραφιών: samosvoice, newsgreece
Πηγή: www.newsbeast.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια