Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλεία: Μαχαιρώματα έξω από νυχτερινό κέντρο - Ένας τραυματίας

Βγήκαν τα μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κουρούτα Ηλείας. Ένας νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.





Στο νοσοκομείο με δύο τραύματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά μερικά εκατοστά πάνω από την σπλήνα, οδηγήθηκε ένας νεαρός σήμερα Πέμπτη τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Πρώτης" και του "protinews.com.gr" το συμβάν σημειώθηκε σε αυλή νυχτερινού μαγαζιού στην Κουρούτα.



Όλα έγιναν όταν νεαρός άνδρας διασκέδαζε με τη φίλη του εντός του νυχτερινού κέντρου όταν δημιουργήθηκε "παρεξήγηση" με ομάδα νεαρών.


Οι διαφορές "λύθηκαν" στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, με τον νεαρό άνδρα να έχει δεχτεί δύο πλήγματα από μαχαίρι, το ένα στον θώρακα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά πάνω από την σπλήνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου.



Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί καθώς πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε επεισόδιο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από τον έναν εκ των συμμετεχόντων έπεσε το όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του, με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να προσπαθούν να το "εξαφανίσουν" κλωτσώντας το στο έδαφος.

Και για τα δύο περιστατικά έχουν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν την υπόθεση.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια